Αν το Among Us ήταν παιχνίδι του Game Boy (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νοσταλγικό βίντεο που θα σας ταξιδέψει στα ‘90s
02 Δεκεμβρίου 2020 11:26
Αν το Among Us ήταν παιχνίδι του Game Boy (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί το Among Us να κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018, αλλά χωρίς αμφιβολία είναι μία από τις μεγαλύτερες gaming επιτυχίες της φετινής χρονιάς. Διάφοροι youtubers και streamers ξεκίνησαν να ασχολούνται τελευταία με τον τίτλο, δίνοντάς του νέα ζωή και προσπαθώντας να ανακαλύψουν ποιος από την παρέα είναι κάθε φορά ο imposter.

Ένας από τους λόγους που το παιχνίδι έχει καταφέρει να μαγνητίσει τόσο το gaming κοινό όσο και τους δημιουργούς περιεχομένου είναι το απλοϊκό old-school εικαστικό του. Αυτό ενέπνευσε τον youtuber Lumpy Touch, ο οποίος δημιούργησε ένα βίντεο δείχνοντάς μας πώς θα ήταν ο τίτλος αν κυκλοφορούσε για το Nintendo Game Boy την δεκαετία των ‘90s.

Μπορείτε, λοιπόν, να δείτε το εντυπωσιακό demake του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί. Η δουλειά που έχει γίνει είναι εξαιρετική, αφού ο YouTuber σκέφτηκε μέχρι και το πώς θα λειτουργούσε στην πραγματικότητα το multiplayer, αν το παιχνίδι έτρεχε στο Game Boy, κάτι που φυσικά θα απαιτούσε το τεσσάρων παικτών link καλώδιο.