Η δεύτερη σεζόν του Rocket League ανεβάζει τις εντάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κεντρικό θέμα την μουσική
02 Δεκεμβρίου 2020 09:52
Η δεύτερη σεζόν του Rocket League ανεβάζει τις εντάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρόλο που έχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία, το Rocket League συνεχίζει να απολαμβάνει μία αρκετά δραστήρια κοινότητα παικτών τόσο στις κονσόλες όσο και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ειδικά μετά την μετατροπή του σε free-to-play τίτλο νωρίτερα αυτό το έτος.

Τώρα, οι παίκτες είναι έτοιμοι να υποδεχτούν την δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τις 9 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης Psyonix. Το θέμα της ολοκαίνουργιας σεζόν είναι η μουσική και φυσικά οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μια ολοκαίνουργια αρένα στο θέμα της σεζόν, ένα καινούργιο Rocket Pass,  νέες επιλογές παραμετροποίησης, όπως Player Anthems, και αν μη τι άλλο και νέα μουσικά κομμάτια, από καλλιτέχνες όπως ο Kaskade.

Το Rocket Pass της δεύτερης σεζόν θα περιλαμβάνει το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο R3MX που έχει φανταχτερό σχεδιασμό, με neon φώτα. Το νέο αυτοκίνητο ξεκλειδώνεται αμέσως με το Rocket Pass Premium και οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν την τελική μορφή του, το R3MX GXT, καθώς ανεβαίνουν levels στο Pass.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.