Το θεματικό πάρκο Super Nintendo World ανοίγει τον Φεβρουάριο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έτοιμο να υποδεχθεί το Ιαπωνικό κοινό
01 Δεκεμβρίου 2020 13:02
Το θεματικό πάρκο Super Nintendo World ανοίγει τον Φεβρουάριο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Universal Studios Japan, το πολυδιαφημισμένο θεματικό πάρκο Super Nintendo World θα ανοίξει τις πύλες του στις 4 Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο αυτής της ανακοίνωσης δόθηκαν στα φώτα της δημοσιότητας και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες. Όπως μπορείτε να δείτε, ένα επιβλητικό άγαλμα του Bowser υποδέχεται τους επισκέπτες, οι οποίοι θα μπορούν να ανέβουν σε τρενάκι Martio Kart και να εξερευνήσουν περιοχές που είναι λες και βγήκαν από το Super Mario 3D World.

Για την ιστορία, τα αρχικά πλάνα ήθελαν το Super Nintendo World να ανοίγει μαζί με του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα λάμβαναν χώρα στο Τόκιο. Φυσικά, η πανδημία ήρθε να φέρει τα πάνω-κάτω και τα σχέδια αυτά άλλαξαν. Ο υπουργός Ολυμπιακών Αγώνων της Ιαπωνίας δήλωσε πρόσφατα ότι οι αναπρογραμματισμένοι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πρέπει να διεξαχθούν το 2021 "με κάθε κόστος", αλλά ακόμη δεν ξέρουμε με βεβαιότητα τι πραγματικά θα συμβεί.

Προς το παρόν, ο ιαπωνικός Τύπος είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί το πάρκο και έτσι παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά επιπλέον πλάνα από το Bloomberg.

Tags: