Νέο patch κάνει ευκολότερη την αναβάθμιση όπλων στο Black Ops Cold War

Η Treyarch άκουσε το feedback των παικτών
01 Δεκεμβρίου 2020 11:26
Νέο patch κάνει ευκολότερη την αναβάθμιση όπλων στο Black Ops Cold War

Ένα από τα παράπονά της κοινότητας για Call of Duty: Black Ops Cold War είχε να κάνει με το XP που λάμβανε κάποιος για την αναβάθμιση των όπλων. Συγκεκριμένα, χρειαζόταν υπερβολική προσπάθεια και grind για να κάνει κάποιος level up τα όπλα του και να ξεκλειδώσει attachments. Το feedback έφτασε στα αυτιά της Treyarch, η οποία ανακοίνωσε πως το νέο patch θα διορθώσει την κατάσταση.

Μετά την ολοκλήρωση του 2XP + 2WXP event της προηγούμενης εβδομάδας, κάναμε μερικές επιπλέον βελτιστοποιήσεις στο Weapon XP που κερδίζετε γενικότερα. Ξεκινώντας από σήμερα, θα μπορείτε να κάνετε level up τα όπλα σας και να ξεκλειδώσετε attachments γρηγορότερα απ’ ότι πριν και στο Multiplayer και στο Zombies.

Το στούντιο διόρθωσε και μερικά προβλήματα με το XP που λάμβαναν οι παίκτες από το Zombies mode, το οποίο επίσης ήταν μειωμένο. Για να ευχαριστήσει την κοινότητα για την υπομονή της, η ομάδα σχεδιάζει περισσότερα Double XP events κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Η ενημέρωση είναι ήδη διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες όπου κυκλοφορεί το παιχνίδι. Για την ώρα δεν ξέρουμε πόσο γενναιόδωρο έγινε το Cold War με το XP, αλλά σίγουρα η κοινότητα δε θα αργήσει να το ανακαλύψει.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα patch notes πατώντας εδώ.