Ο Keanu Reeves έχει παίξει το Cyberpunk 2077 και “το λατρεύει”

Keanu Approves!
01 Δεκεμβρίου 2020 10:20
Ο Keanu Reeves έχει παίξει το Cyberpunk 2077 και “το λατρεύει”

Από το 2018, όταν το Cyberpunk 2077 παρουσιάστηκε εκ νέου στη συνέντευξη Τύπου του Xbox για την E3, ο Keanu Reeves έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με το παιχνίδι για διάφορους λόγους. Όχι μόνο μας χάρισε την αξέχαστη «You're Breathtaking» στιγμή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης που είχε αναλάβει, αλλά συγχρόνως τον έχουμε δει σε πολλά διαφημιστικά του τίτλου. Φυσικά, πρωταγωνιστεί και ο ίδιος στο παιχνίδι, ενσαρκώνοντας ένα πολύ σημαντικό ρόλο. Συγκεκριμένα, ο πασίγνωστος ηθοποιός των "The Matrix" και "John Wick", έχει αναλάβει το ρόλο του Johnny Silverhand, ο οποίος στον κόσμο του παιχνιδιού είναι o frontman της μπάντας Samurai.

Τώρα, μαθαίνουμε πως ο Keanu έχει παίξει το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι, το οποίο λάτρεψε. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πρόσφατης αποκάλυψης των οικονομικών αποτελεσμάτων της CD Projekt, ο CEO Adam Kiciński μίλησε γι’ αυτό στους επενδυτές.

Ναι. Έχει παίξει το παιχνίδι. Απ’ όσο ξέρω δεν το έχει τερματίσει ακόμα όμως. Ωστόσο, έχει παίξει το παιχνίδι και το λατρεύει!

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη συμμετοχή του Keanu Reeves στο project, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω trailer, το οποίο είδε τα φώτα της δημοσιότητας σε ένα πρόσφατο Night City Wire επεισόδιο.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το Xbox One και το PS4. Ο τίτλος θα είναι συμβατός μέσω backwards compatibility και με τα PS5 και Xbox Series X | S, με τις κανονικές next-gen αναβαθμίσεις του να καταφθάνουν το 2021.