Φήμη: Το Forza Horizon 5 μπορεί τελικά να έρθει πριν το Motorsport

Ακόμη και το 2021
30 Νοεμβρίου 2020 11:43
Φήμη: Το Forza Horizon 5 μπορεί τελικά να έρθει πριν το Motorsport

Στο πλαίσιο του μεγάλου καλοκαιρινού Xbox Games Showcase event η Microsoft είχε παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της σειράς Forza. Συγκεκριμένα, η Turn 10 έσπασε την παράδοση των ετήσιων κυκλοφοριών, παίρνοντας παραπάνω χρόνο για το νέο της τίτλο, ο οποίος ονομάζεται απλώς Forza Motorsport. Αυτό αφήνει να εννοηθεί πως έχουμε να κάνουμε με κάποιο reboot, το οποίο θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο franchise.

Εύλογα, λοιπόν, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι αυτό θα ήταν το επόμενο κεφάλαιο της σειράς. Ωστόσο, ένας γνωστός insider της βιομηχανίας έρχεται τώρα να αποκαλύψει πως τα σχέδια της Microsoft μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς στην πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, ο συντάκτης του VentureBeat, Jeff Grubb, ο οποίος έχει αποκαλύψει πολλές έγκυρες πληροφορίες στο πρόσφατο παρελθόν, μίλησε σε ένα podcast για τα επόμενα βήματα των Xbox Game Studios. Στο πλαίσιο αυτό αποκάλυψε πώς το Forza Horizon 5 θα είναι στην πραγματικότητα το πρώτο Forza που θα παίξουμε στη γενιά των Xbox Series X| S. Μάλιστα, ο open-world racing τίτλος μπορεί να απέχει μόλις μερικούς μήνες και να κυκλοφορήσει το 2021.

Φυσικά, όλες οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το Xbox και έτσι σας προτείνουμε τις λάβετε απλά υπόψη ως φήμες. Μιλώντας πάντως για φήμες, ακούγεται έντονα ότι το Forza Horizon 5 θα μεταφέρει τους παίκτες στην Ιαπωνία, έχοντας έντονο άρωμα Tokyo Drift. Το τι αληθεύει από όλα αυτά θα το μάθουμε προφανώς στο άμεσο μέλλον, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.