Το Metro Exodus έρχεται στα PS5 και Xbox Series X | S με ray-tracing

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες
26 Νοεμβρίου 2020 11:00
Το Metro Exodus έρχεται στα PS5 και Xbox Series X | S με ray-tracing

Όπως έχει συμβεί με πολλούς τίτλους των PS4 και Xbox One, έτσι και το Metro Exodus θα κάνει την μετάβαση στην επόμενη γενιά κονσολών. Συγκεκριμένα, η 4A Games ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της πως εργάζεται για να φέρει το Exodus στα PlayStation 5 και Xbox Series X | S.

Για την ώρα δεν υπάρχουν αναλυτικές λεπτομέρειες, ωστόσο γνωρίζουμε πως οι next-gen εκδόσεις θα καταφθάσουν κάποια στιγμή το 2021, με υποστήριξη για υψηλότερο framerate, μεγαλύτερη ανάλυση, μειωμένα loading times και εντυπωσιακά ray-tracing χαρακτηριστικά, χάρη στις δυνατότητες του νέου hardware. Η ομάδα δήλωσε πως οι νέες κονσόλες είναι 'εκπληκτικές', επιτρέποντάς της να φέρει οπτικές βελτιώσεις και απόδοση που μέχρι πρότινος βλέπαμε μόνο σε υπολογιστές αιχμής.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε πως όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους το παιχνίδι (είτε ψηφιακά είτε σε retail αντίτυπο) στα PS4 και Xbox One θα λάβουν δωρεάν τη next-gen αναβάθμιση. Το στούντιο διαβεβαίωσε πως μπορείτε να αγοράσετε άφοβα το παιχνίδι, μένοντας σίγουροι πως η αναβάθμιση στα νέα συστήματα θα παραμείνει δωρεάν.