Το Rainbow Six Siege αναβαθμίζεται για τα PS5 και Xbox Series X | S την επόμενη εβδομάδα

Με 120FPS και άλλα καλούδια
26 Νοεμβρίου 2020 08:59
Το Rainbow Six Siege αναβαθμίζεται για τα PS5 και Xbox Series X | S την επόμενη εβδομάδα

Όπως είχε υποσχεθεί, η Ubisoft θα αναβαθμίσει τον άκρως επιτυχημένο multiplayer τίτλο της για τα PlayStation 5 και Xbox Series X | S. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Rainbow Six Siege, το οποίο ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη next-gen ενημέρωσή του την 1η Δεκεμβρίου.

Πλέον το παιχνίδι θα υποστηρίζει 4K ανάλυση και έως και 120 FPS για όσους παίκτες έχουν οθόνες που μπορούν να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο. Παράλληλα, θα υπάρχουν resolution και performance modes για να διαλέξουν οι παίκτες, σε περίπτωση που θέλουν διαρκώς 4K γραφικά ή ακατέβατα 120FPS. Παράλληλα, όσοι έχουν 4K 60 FPS, 1080p 120 FPS ή 1080p 60 FPS οθόνες θα απολαμβάνουν την μέγιστη δυνατή απόδοση του setup τους διαρκώς.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι έχουν ήδη το παιχνίδι στο Xbox One ή το PS4 τους μπορούν να αναβαθμιστούν δωρεάν στην Xbox Series X | S ή PS5 έκδοση χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος. Φυσικά, η πρόοδος θα διατηρείται και θα υπάρχει και cross-generation play για τους παίκτες στην ίδια οικογένεια κονσολών.

Τέλος, το Rainbow Six Siege θα υποστηρίζει βελτιωμένη ποιότητα ήχου και στις δύο κονσόλες, ενώ στην περίπτωση του PS5 θα γίνεται χρήση των ειδικών χαρακτηριστικών του DualSense χειριστηρίου και της λειτουργίας των Activities. Στο παιχνίδι θα ενσωματωθεί και το Ubisoft Connect που αντικατέστησε πρόσφατα το Uplay.