Καθυστερεί το μεγάλο Delicious Last Course DLC του Cuphead

Άλλο ένα project χάνει το 2020
26 Νοεμβρίου 2020 08:32
Καθυστερεί το μεγάλο Delicious Last Course DLC του Cuphead

Οι καθυστερήσεις ταινιών και παιχνιδιών έχουν γίνει καθημερινότητα μέσα στο 2020. Εξαιτίας της πανδημίας που ανάγκασε τις ομάδες να δουλεύουν εξ αποστάσεως, πολλά projects βγήκαν εκτός χρονοδιαγράμματος και μεταφέρθηκαν για το επόμενο έτος. Στη λίστα αυτή έρχεται να προστεθεί τώρα και το Delicious Last Course, το μεγάλο επερχόμενο DLC του Cuphead.

Το πακέτο επέκτασης αρχικά είχε ανακοινωθεί τον Ιούνιο του 2018. Ωστόσο, το Studio MDHR είχε ανακοινώσει τον επόμενο Ιούλιο την απόφασή του να κυκλοφορήσει το DLC το 2020 για να ανταποκρίνεται στο υψηλό επίπεδο ποιότητας που στοχεύει πάντοτε.

Τώρα, περίπου ένα χρόνο μετά, φαίνεται πως τα σχέδια αυτά δε θα υλοποιηθούν. Μέσα από ανακοίνωσή της στο Twitter, η ομάδα τόνισε ότι οι δύσκολες συνθήκες που έχει επιβάλει παγκοσμίως η πανδημία έκαναν το έργο της πιο δύσκολο. Ωστόσο, το στούντιο επιμένει πως δε θέλει να συμβιβαστεί όσον αφορά την ποιότητα και έτσι χρειάζεται παραπάνω χρόνο.

Παρακάτω ακολουθεί η σχετική δημοσίευση.

Το Cuphead: The Delicious Last Course αναμένεται πλέον το 2021. Το βασικό παιχνίδι είναι διαθέσιμο για τα Xbox One, PC, Switch και PS4. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ξανά το πιο πρόσφατο trailer του DLC.