Κολλάνε τα downloads παιχνιδιών στο PS5 σας; - Αυτή είναι η επίσημη λύση

Αναλυτικές οδηγίες
23 Νοεμβρίου 2020 09:17
Κολλάνε τα downloads παιχνιδιών στο PS5 σας; - Αυτή είναι η επίσημη λύση

Όπως συμβαίνει πάντα με το ντεμπούτο κάποιας νέας συσκευής, έτσι και οι κάτοχοι PS5 έχουν έρθει αντιμέτωποι με διάφορα προβλήματα. Μεταξύ άλλων πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει πως δεν μπορούν να κατεβάσουν παιχνίδια, αφού παρόλο που πατάνε τo σχετικό κουμπί, το μενού μένει κολλημένο με την ένδειξη “Queued for Download” ή “View Details”.

Το θέμα φαίνεται πως ήταν αρκετά διαδεδομένο, αφού μέσα από τον επίσημο λογαριασμό υποστήριξης στο Twitter, το PlayStation ήρθε να δώσει μια αρχική λύση. Συγκεκριμένα, η εταιρία προτρέπει τους χρήστες να βάλουν την κονσόλα τους σε ‘Ασφαλής Λειτουργία’ και στη συνέχεια να κάνουν ‘Rebuild Database’.

Το θέμα πιθανότατα θα επιλυθεί μια και καλή με κάποια επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού, αλλά μέχρι τότε η λύση αυτή είναι αναγκαία αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα με το κατέβασμα παιχνιδιών.

Για να ξεκινήσετε την κονσόλα σας σε ‘Ασφαλής Λειτουργία’ πρέπει να κάνετε τα εξής:

  1. Ενεργοποιήστε την κονσόλα πατώντας το κουμπί λειτουργίας. Η ένδειξη λειτουργίας θα αναβοσβήσει για λίγο, προτού απενεργοποιηθεί.
  2. Μόλις το σύστημα απενεργοποιηθεί, πατήστε ξανά παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας. Μόλις ακούσετε δύο μπιπ , το πρώτο με το πρώτο πάτημα και το δεύτερο επτά δευτερόλεπτα αργότερα, αφήστε το κουμπί.
  3. Συνδέστε το χειριστήριο με το καλώδιο USB και πατήστε το κουμπί PS στο χειριστήριο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσα από την ελληνική σελίδα υποστήριξης, πατώντας εδώ.