Τρείς αναμενόμενοι indie τίτλοι χάνουν το 2020

Περισσότερες καθυστερήσεις εξαιτίας της πανδημίας
23 Νοεμβρίου 2020 08:50
Τρείς αναμενόμενοι indie τίτλοι χάνουν το 2020

Με τα Χριστούγεννα και το τέλος του έτους να κοντοζυγώνουν, η γνωστή εκδότρια Annapurna Interactive ανακοίνωσε πως τρία επερχόμενα παιχνίδια της θα καθυστερήσουν και δε θα προλάβουν το 2020, πιθανότατα εξαιτίας της πανδημίας. Έχουμε να κάνουμε με τρεις «indie» κυκλοφορίες από μικρές ομάδες -που θεωρητικά δεν είναι inide καθώς έχουν publisher-, οι οποίες είχαν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα τα τελευταία χρόνια.

Αρχικά, το 12 Minutes με το εντυπωσιακό καστ των Willem Dafoe, James McAvoy και Daisy Ridley θα χάσει τη χρονιά, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει. Παράλληλα, επισημοποιήθηκε πως ούτε το The Artful Escape θα προλάβει το 2020. Το musical platformer αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μαζί με το Xbox One X το 2017, αλλά τελικά έμελλε να έρθει στη νέα γενιά της Microsoft. Τέλος, το Last Stop από τους δημιουργούς του Virginia επίσης θα χάσει το έτος.

Η Annapurna επισήμανε πως όλα τα παιχνίδια είναι σχεδόν έτοιμα πλέον και το μόνο που μένει είναι το τελικό polishing.

Για την ιστορία και οι τρεις τίτλοι είναι -τουλάχιστον χρονικές- αποκλειστικότητες του Xbox οικοσυστήματος και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα Xbox Series X|S, Xbox One και PC.