Το PlayStation ετοιμάζει το δικό του Game Pass ανταγωνιστή; - Νέες δηλώσεις

Ο Jim Ryan μιλάει και για την εξαγορά της Bethesda
21 Νοεμβρίου 2020 09:14
Το PlayStation ετοιμάζει το δικό του Game Pass ανταγωνιστή; - Νέες δηλώσεις

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, πριν μερικούς μήνες το αφεντικό του PlayStation είχε δηλώσει πως το μοντέλο του Game Pass δεν έχει νόημα για την εταιρία. Τώρα φαίνεται πως η στάση του μάλλον έχει αλλάξει, αφού προέβη σε νέες αινιγματικές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Jim Ryan, CEO της Sony Interactive Entertainment, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο δημοσιογραφικό μέσο από τη Ρωσία, TASS. Στο πλαίσιο αυτό ρωτήθηκε πως σκοπεύει να αντιδράσει η Sony στο Xbox Game Pass της Microsoft. Έτσι, ο Ryan απάντησε χαρακτηριστικά.

Θα έρθουν νέα σχετικά με αυτό, απλά όχι σήμερα. Έχουμε το PlayStation Now που είναι η συνδρομητική υπηρεσία μας και είναι διαθέσιμη σε έναν αριθμό αγορών.

Η νέα αυτή δήλωση όχι απλώς έρχεται εντελώς αντίθετη με τα λεγόμενά του από τον Σεπτέμβριο, αλλά αφήνει να εννοηθεί πως ο αντίπαλος του Xbox Game Pass από το PlayStation θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Αργότερα στη συνέντευξη, το υψηλόβαθμο στέλεχος κλήθηκε να σχολιάσει και την εξαγορά της Bethesda από τη Microsoft, δηλώνοντας πως ούτε αυτός γνωρίζει το τι θα συμβεί με την αποκλειστικότητα των παιχνιδιών Ακολουθεί μεταφρασμένο το σχετικό απόσπασμα.

Πως αισθανθήκατε με την προσφορά της Microsoft να αγοράσει την Zenimax/Besthesda; Υπάρχει πιθανότητα οι παίκτες του PlayStation να μην μπορούν να παίξουν το επόμενο Elder Scrolls ή το Starfield;

Αυτή είναι μια απόφαση που δεν είναι στα δικά μας χέρια. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Και εγώ περιμένω να μάθω.

Εμείς απλά έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση. Δίνουμε έμφαση και επικεντρωνόμαστε στην πραγματικά σταθερή, αργή, αλλά συνεχόμενη οργανική ανάπτυξη των στούντιό μας που επιλεκτικά ενισχύεται και από εξαγορές. Σεβόμαστε τα βήματα που γίνονται από τον ανταγωνισμό μας, φαίνονται λογικά. Ωστόσο, είμαστε εξίσου χαρούμενοι και σίγουροι, έχουμε το καλύτερο launch lineup από ό, τι είχαμε ποτέ σε οποιαδήποτε από τις κονσόλες μας.

Πώς σας φαίνονται οι νέες δηλώσεις του Ryan; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!