Μη δείτε αυτές τις φωτογραφίες του PS5 χειριστηρίου αν έχετε OCD!

Μη δείτε αυτές τις φωτογραφίες του PS5 χειριστηρίου αν έχετε OCD!  

Το DualSense θα «καταστραφεί» στα μάτια σας

Μη δείτε αυτές τις φωτογραφίες του PS5 χειριστηρίου αν έχετε OCD!

Αδιαμφισβήτητα, το DualSense χειριστήριο του PS5 είναι εντυπωσιακό. Οι adaptive triggers και haptic feedback τεχνολογίες του έχουν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα των παικτών, με εμπειρίες όπως το Astro's Playroom να αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Παράλληλα, η εργονομία του έχει βελτιωθεί και δε λείπουν χαρακτηριστικά που έχουμε συνηθίσει, όπως το touchpad και το γυροσκόπιο.

Ωστόσο, η νέα πρόταση της Sony φαίνεται πως έχει ένα ψεγάδι-μαχαιριά για τους ψυχαναγκαστικούς. Συγκεκριμένα, ο game design director του Far Cry 6, Ted Timmins, ανακάλυψε πως στο χειριστήριο που συνόδευε τη δική του κονσόλα, το λογότυπο της Sony δεν είναι κεντραρισμένο με την USB-C θύρα φόρτισης στο πάνω μέρος.

Η δημοσίευσή του έγινε αμέσως viral και μπορείτε να την δείτε παρακάτω.

Ομολογουμένως, η ασσυμετρία στην προκειμένη περίπτωση δε μοιάζει τόσο έντονη με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, αυτό είναι το internet και φυσικά κάποιος άνοιξε το Photoshop για μετρήσεις. Πράγματι το λογότυπο δεν είναι στο κέντρο.

Τώρα θα αναρωτιέστε αν πρόκειται για μια μεμονωμένη περίπτωση, κάτι καθόλου απίθανο να συμβεί ανάμεσα στα εκατομμύρια DualSense που έχουν κατασκευαστεί. Μάλλον όχι. Το μέσο του εξωτερικού GameSpot συνάντησε ακριβώς το ίδιο ψεγάδι στο χειριστήριό του και εκεί η κατάσταση είναι…χειρότερη.

Αν έχετε, λοιπόν, έστω και λίγο OCD, συνεχίστε το ‘σκρολλάρισμα’ με δική σας ευθύνη!

Ροη ειδησεων