Άνοιξε η κρυφή πόρτα του Demon’s Souls που αναστάτωσε όλο το ίντερνετ

Τί έκρυβε μέσα;
20 Νοεμβρίου 2020 14:06
Άνοιξε η κρυφή πόρτα του Demon’s Souls που αναστάτωσε όλο το ίντερνετ

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι στο ολοκαίνουργιο Demon’s Souls του PS5 υπάρχει μια παράξενη πόρτα που δεν μπορούσε να την ανοίξει κανείς. Όλη η κοινότητα του παιχνιδιού είχε συνεργαστεί σε διάφορα forums για να βρει μια λύση και όπως όλα δείχνουν, τα κατάφεραν.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης με το όνομα Distortion2, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και είδε τι «κρυβόταν» μέσα. Το κλειδί για να την ανοίξει φαίνεται ότι το είχε το NPC, Sparkly the Crow, που μπορεί κάποιος να το βρει στο Shrine of Storms. Για να καταφέρει κάποιος, όμως, να το αποκτήσει θα πρέπει να ξοδέψει περίπου 30 Sparkly Ceramic Coins, τα οποία είναι αρκετά σπάνια και «πέφτουν» σε πολύ λίγα σημεία του παιχνιδιού.

Κατά τη διάρκεια του Demon’s Souls, οι παίκτες είχαν βρει ένα όπλο και συγκεκριμένα το Penetrator Sword και έψαχναν να δουν εάν υπάρχει κάποιο σε drop το υπόλοιπο σετ της πανοπλίας για να το ταιριάξουν. Ναι, πίσω από αυτή την μυστηριώδη πόρτα που δεν μπορούσε να ανοίξει κανείς, υπάρχει το Penetrator Armor set για να ταιριάξει «γάντι» με το εν λόγω όπλο.

Ο Distortion2 έσπευσε στο Twitter να ανακοινώσει τα ευχάριστα και μπορείτε να διαβάσετε τη δήλωσή του παρακάτω:

Το Demon’s Souls κυκλοφορεί από τις 19 Νοεμβρίου στη χώρα μας. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.