Ο Nomura θέλει το next-gen Kingdom Hearts να έχει το "κατιτίς" του

Τελικά το επόμενο παιχνίδι της σειράς είναι στα σκαριά;
19 Νοεμβρίου 2020 14:45
Ο Nomura θέλει το next-gen Kingdom Hearts να έχει το "κατιτίς" του

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο director του Kingdom Hearts, Tetsuya Nomura, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης και με αφορμή τα 20α γενέθλια του franchise, είχε αφήσει να εννοηθεί πως κάτι «ψήνεται» γύρω από το νέο κεφάλαιο της σειράς. Αυτή τη φορά, μιλώντας στο Ιαπωνικό μέσο Dengeki για την κυκλοφορία του Kingdom Hearts Melody of Memory και την φιλοσοφία του παιχνιδιού σχετικά με τη μουσική, έκανε ένα μικρό teaser σχετικά με το επόμενο μεγάλο παιχνίδι που φημολογείται ότι θα έρθει στα PS5 και Xbox Series X|S.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι είδους παιχνίδι (υποθετικά) θα είναι το επόμενο Kingdom Hearts για τη νέα γενιά, εκείνος απάντησε ότι πρέπει να είναι κάτι το εκπληκτικό.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί πολλά διάσημα παιχνίδια για τη νέα γενιά από διάσημους δημιουργούς. Αν -υποθετικά μιλώντας- φτιάχναμε ένα next-gen Kingdom Hearts, θα το ανακοινώναμε μετά από όλες αυτές τις μεγάλες ανακοινώσεις. Νομίζω λοιπόν, πως αν θέλουμε να μπορεί να σταθεί δίπλα σε άλλα παιχνίδια, θα πρέπει να είναι κάτι το εκπληκτικό. Ωστόσο, μιλάμε πάντα υποθετικά έτσι; Δεν λέω επίσημα ότι δουλεύουμε πάνω σε Kingdom Hearts για τα PS5 και Xbox Series X! (γέλια).

Για ό,τι νεότερο σχετικά με το Kingdom Hearts, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.