Κι άλλο glitch στο Miles Morales μεταμορφώνει τον Spider-Man σε…κάδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά καλό είναι να μη γίνονται
18 Νοεμβρίου 2020 11:09
Κι άλλο glitch στο Miles Morales μεταμορφώνει τον Spider-Man σε…κάδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τότε που είδαμε το πρώτο glitch στο Spider-Man: Miles Morales, που μεταμόρφωνε τον Miles σε «τούβλο» και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να σταματήσουμε σύντομα. Συγκεκριμένα, νέα βίντεο ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας από τον αποκλειστικό τίτλο του PlayStation, που δείχνει τις νέες «μεταμορφώνεις» του ήρωα της Marvel.

Μέχρι στιγμής, δε γνωρίζουμε τί είναι αυτό που προκαλεί τα glitch στο παιχνίδι, αλλά οι παίκτες δε σταματούν να ανεβάζουν βίντεο στο Twitter, με μερικά από αυτά να γίνονται viral. Τις τελευταίες ώρες ήρθαν στη δημοσιότητα μερικά βίντεο που ο Spider-Man μεταμορφώνεται σε κάδο, σε κουτί και σε… ψυγείο! Ναι, καλά διαβάσατε.

Το θέμα είναι ότι φτιάχνει μόνο με restart του παιχνιδιού και ο παίκτης μπορεί να παίξει κανονικά μόλις του συμβεί αυτό το glitch. Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε τον Spider-κάδο να περιπλανιέται χωρίς κανένα πρόβλημα με τον ιστό του μέσα στην πόλη.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Το Spider-Man: Miles Morales βρίσκεται ήδη διαθέσιμο για το PlayStation 4, ενώ στο PS5 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου μαζί με την κονσόλα στη χώρα μας.