Μάλλον το νέο Mass Effect θα λαμβάνει χώρα στην Ανδρομέδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Fans του Mass Effect ενωθείτε!
17 Νοεμβρίου 2020 15:25
Μάλλον το νέο Mass Effect θα λαμβάνει χώρα στην Ανδρομέδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πλέον γνωρίζουμε ότι η Bioware ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο Mass Effect, με την ίδια την εταιρία να το ανακοινώνει πριν μερικές ημέρες μέσα από τον εορτασμό του “N7 Day”. Εκτός από την επιστροφή της πολυπόθητης τριλογία που θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021, το δημοφιλές στούντιο ετοιμάζει ήδη και τη νέα περιπέτεια στο διάσημο franchise.

Τώρα, μέσα από το Bioware: Stories and Secrets και συγκεκριμένα στο “25 Years of Game Development” βιβλίο που δημοσιεύτηκε στο Tumblr, παίρνουμε ακόμη μία γεύση από το επερχόμενο project.

Μέσα από ένα νέο post, λοιπόν, βλέπουμε τρεις νέες φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένου του “Mud Skipper”, του spaceship δηλαδή που είχε δημοσιευτεί προ ημερών. H δεύτερη εικόνα μοιάζει αρκετά με το design της αρχιτεκτονικής των Remnant από το Mass Effect Andromeda και η τελευταία φωτογραφία απεικονίζει ένα νέο Mass Relay που μοιάζει αρκετά με την αρχική τριλογία και έρχεται με την ονομασία “MR-7”, οπότε κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για αρκετά και όχι μόνο για ένα.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω, οι οποίες λόγω του βιβλίου είναι χαμηλής ανάλυσης:

Η παραπάνω φωτογραφία θα μπορούσε ενδεχομένως να δείχνει ότι ο επερχόμενος τίτλος θα μας ταξιδέψει ξανά στον γαλαξία Ανδρομέδα. Βέβαια, για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλά για τα σχέδια της BioWare, αν δηλαδή θα δούμε ένα sequel του Andromeda ή ένα διαφορετικό project που αφήνει στο παρελθόν το όχι και τόσο πετυχημένο sequel του 2017.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το επόμενο κεφάλαιο του Mass Effect; Πείτε μας στα σχόλια.