Διέρρευσε η ημερομηνία του Resident Evil Village και ένα…battle royale βασισμένο στο παιχνίδι!

Τελικά, το hack τής κόστισε πολλά…
17 Νοεμβρίου 2020 08:29
Διέρρευσε η ημερομηνία του Resident Evil Village και ένα…battle royale βασισμένο στο παιχνίδι!

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι η Capcom έπεσε θύμα hacking. Συγκεκριμένα, χάκερς εισέβαλαν στους servers της και παρόλο που αρχικά, όταν είχε γίνει το περιστατικό, η εταιρία είχε γνωστοποιήσει ότι δεν έγινε "μεγάλη ζημιά", τώρα νέες αποκαλύψεις έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται, κλάπηκαν αρκετά στοιχεία ανθρώπων που δουλεύουν στην Capcom, καθώς και πολλών πελατών της. Εκτός από αυτό, διέρρευσαν και κάποια σημαντικά στοιχεία για τα επερχόμενα παιχνίδια της. Μέσα από το ResetEra δημοσιεύτηκαν πληροφορίες που επισημαίνουν ότι το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021, με ένα demo για το κοινό λίγο πριν γίνει διαθέσιμο στην αγορά.

Επίσης, φαίνεται ότι το αποκλειστικό παιχνίδι του Nintendo Switch, το Monster Hunter Rise, θα έρθει και σε άλλες πλατφόρμες τον Οκτώβριο του 2021. Επιπλέον, κατά πάσα πιθανότητα η Capcom ετοιμάζει ένα νέο Resident Evil που θα είναι battle royale (με κωδική ονομασία Project Highway), μάλλον βασισμένο στο Village και μάλιστα αυτά τα έγγραφα λένε ότι θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2021. Τέλος, τα αρχεία που αποκτήθηκαν από το hack έκαναν αναφορά και στα Great Ace Attorney και Great Ace Attorney 2, τα οποία μάλλον θα έρθουν και στη Δύση τον Ιούλιο.

Τέλος, οι χάκερς είχαν επίσης πρόσβαση και σε αρχεία από επερχόμενα projects της εταιρίας, όπως είναι τα Project Guillotine, Project Reiwa και Project Shield, με το τελευταίο να είναι ένα multiplayer shooter.