Το στυλάτο Deathloop του PS5 απέκτησε τελική ημερομηνία κυκλοφορίας

Και η Arkane το γιορτάζει με ένα νέο trailer
14 Νοεμβρίου 2020 11:19
Το στυλάτο Deathloop του PS5 απέκτησε τελική ημερομηνία κυκλοφορίας

Παρόλο που η πανδημία έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο πρόγραμμα των gaming κυκλοφοριών, οι ομάδες ανάπτυξης αρχίζουν να μπαίνουν ξανά σε ρυθμούς. Έτσι, ο μέχρι πρότινος launch τίτλος του PS5, το DEATHLOOP, απέκτησε επιτέλους τελική ημερομηνία κυκλοφορίας, μετά την αόριστη αναβολή που είχε ανακοινωθεί τον Αύγουστο.

Το νέο πόνημα της Arkane Lyon που μας έχει χαρίσει τα Dishonored, αναμένεται πλέον στις 21 Μαΐου του 2021 και ήδη έχουν αρχίσει οι προ-παραγγελίες.

Για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στον τίτλο αναλαμβάνετε τον ρόλο του Colt και καλείστε να εξολοθρεύσετε τους 8 κύριους στόχους σας σε μια χρονική λούπα, για να κλείσετε αυτόν τον αέναο κύκλο. Την αποστολή και τη ζωή σας θα κάνει δύσκολη η Julianna, η αντίπαλος assassin του Colt και έτσι το παιχνίδι μετατρέπεται σε ένα ανελέητο κυνηγητό γάτας-ποντικιού.

Το Deathloop θα είναι χρονική αποκλειστικότητα του PlayStation 5, όσον αφορά τις κονσόλες, ενώ θα καταφθάσει από την πρώτη μέρα και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας.