Το The Nioh Collection είναι γεγονός και έρχεται στο PlayStation 5

Η Team Ninja γιορτάζει τα τέσσερα χρόνια της σειράς
13 Νοεμβρίου 2020 15:42
Το The Nioh Collection είναι γεγονός και έρχεται στο PlayStation 5

O Tom Lee, creative director της Team Ninja αποκάλυψε μέσα από το επίσημο blog του PlayStation, το The Nioh Collection για το PlayStation 5. Πρόκειται για remastered εκδόσεις των δύο παιχνιδιών που είχαν κυκλοφορήσει στο PS4 και θα καταφθάσουν στη νέα κονσόλα της Sony, με όλα τα DLC τους.

Συγκεκριμένα, η σειρά γιορτάζει τα τέσσερα χρόνια της και η νέα αυτή έκδοση εκτός από καλύτερα γραφικά, θα περιέχει το πρώτο Nioh με όλα τα DLC που είχε κυκλοφορήσει, καθώς και το Nioh 2 με το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, καθώς και το “The First Samurai” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο PS4 στις 17 Δεκεμβρίου.

Οι νέες εκδόσεις του PS5 έχουν λάβει το απαραίτητο upgrade, με την υποστήριξη 4K ανάλυσης με τα fps να φτάνουν έως και τα 120, ενώ χάρη στον SSD της κονσόλας, τα loadings θα είναι αστραπιαία. Τέλος, όσοι έχετε παίξει τους τίτλους στο PS4, θα μπορείτε να κάνετε transfer το save σας στη next-gen κονσόλα της ιαπωνικής εταιρίας.

Τέλος, όσοι έχουν στην κατοχή τους ήδη το Nioh 2 θα μπορούν να αναβαθμίσουν στην έκδοση του PS5 εντελώς δωρεάν.

Το The Nioh Collection αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου στο PlayStation 5, ενώ την ίδια ημέρα το Nioh 2 Complete Edition θα φτάσει και στο PS4.