Το Assassin's Creed Valhalla είχε διπλάσιους παίκτες σε σχέση με το Odyssey

Πολύ καλή η πορεία του τίτλου
13 Νοεμβρίου 2020 12:34
Το Assassin's Creed Valhalla είχε διπλάσιους παίκτες σε σχέση με το Odyssey

Με τα Xbox Series X | S και PlayStation 5 (για την Αμερική) να βρίσκονται διαθέσιμα στην αγορά, φαίνεται ότι η πορεία του Assassin's Creed Valhalla είναι πολύ καλή, αφού σύμφωνα με την Ubisoft ο νέος τίτλος της σειράς είχε διπλάσιους παίκτες στο λανσάρισμά του σε σχέση με αυτούς του Odyssey.

Συγκεκριμένα, οι ενεργοί παίκτες ήταν πολλοί περισσότεροι και αναμένεται αυτός ο αριθμός παικτών να αυξηθεί όταν προβούν σε αγορά των next-gen κονσολών. Επίσης, μεγάλη αύξηση και ανταπόκριση είδε το παιχνίδι στους streamers και content creators που απολαμβάνουν ήδη το νέο Assassin’s Creed.

Είναι απόδειξη ότι το Assassin’s Creed Valhalla ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των παικτών με τον συναρπαστικό του κόσμο και την εντυπωσιακή αφήγησή του. Mάλιστα, έχει ξεπεράσει κάθε άλλο launch τίτλο της Ubisoft όσον αφορά την «τηλεθέαση» σε Twitch και YouTube.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πόσες πωλήσεις έχει σημειώσει το Assassin’s Creed Valhalla, το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο για τα Xbox Series X |S, PS4, Xbox One, PC, Stadia και σύντομα στο PS5 όσον αφορά τη χώρα μας.