Fans "πήραν τα βουνά" και έφτιαξαν short film για το Death Stranding

Γιορτάζοντας τον 1 χρόνο κυκλοφορίας του
10 Νοεμβρίου 2020 12:16
Fans "πήραν τα βουνά" και έφτιαξαν short film για το Death Stranding

Χωρίς αμφιβολία το Death Stranding δίχασε όσα λίγα παιχνίδια την gaming κοινότητα πέρυσι, αφού ήταν ένα παιχνίδι που λάμβανε είτε θετικά, είτε αρνητικά σχόλια. Το σίγουρο είναι όμως, ότι όσοι ανήκουν στην πρώτη κατηγορία που πέρασαν ευχάριστα δηλαδή το χρόνο τους με το πόνημα του Hideo Kojima, μιλούν για μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχαν τα τελευταία χρόνια.

Στην ίδια αυτή κατηγορία ανήκει προφανώς κι ένας fan με το nickname, Raxy, ο οποίος θέλοντας να γιορτάσει τον 1 χρόνο κυκλοφορίας του παιχνιδιού πήρε τα… βουνά (κυριολεκτικά), μαζί με φίλους του, προκειμένου να δημιουργήσουν μια live action ταινία μικρού μήκους.

Στο βίντεο ο ίδιος ντύνεται με τη στολή του Sam Porter Bridges (τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού που ενσαρκώνει ο (Norman Reedus), εξερευνώντας διάφορες περιοχές, έχοντας μαζί του το απαραίτητο φορτίο που πρέπει να παραδώσει, το BB και φυσικά τη συσκευή που ανιχνεύει τα BTs.

Το Death Stranding είναι διαθέσιμο για PS4 και PC, ενώ θα υποστηρίζεται πλήρως μέσω του backward compatibility του PS5. Δείτε το εν λόγω βίντεο στον player που ακολουθεί.