Οδηγίες για να πάρετε δωρεάν τον PS5 αντάπτορα του PS VR στην Ελλάδα

Και να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε
09 Νοεμβρίου 2020 10:53
Οδηγίες για να πάρετε δωρεάν τον PS5 αντάπτορα του PS VR στην Ελλάδα

Έχετε PlayStation VR; Τα καλά νέα είναι πως το PlayStation 5 θα υποστηρίζει πλήρως το headset εικονικής πραγματικότητας. Τα κατά κάποιον τρόπο κακά νέα είναι πως για να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε στην κονσόλα επόμενης γενιάς χρειάζεστε έναν αντάπτορα για να συνδέσετε την PlayStation Camera του PS4 σε κάποια από τις USB θύρες του PS5.

Η Sony σάς δίνει τη δυνατότητα να πάρετε εντελώς δωρεάν τον PS VR αντάπτορα για το PS5, εφόσον είστε ήδη κάτοχος του VR headset, ακολουθώντας τα εξής εύκολα βήματα:

-Αυτό που έχετε να κάνετε αρχικά είναι να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα υποστήριξης του PlayStation για την Ελλάδα, πατώντας εδώ.

-Στη συνέχεια θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τον σειριακό αριθμό που βρίσκεται που βρίσκεται στο πίσω μέρος της μονάδας επεξεργαστή, χωρίς παύλες και κενά. Πρόκειται για το εξωτερικό κουτί που συνδέει το PS VR με την κονσόλα.

-Τέλος, η σελίδα θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας για να παραλάβετε εντελώς δωρεάν τον αντάπτορα.


Η διαδικασία αποστολής θα διαρκέσει μερικές ημέρες, οπότε σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε το PS VR όταν το PlayStation 5 κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Νοεμβρίου, καλό θα ήταν να κάνετε έγκαιρα την αίτηση.