Καθυστερεί η αναβάθμιση του Control για τα PS5 και Xbox Series X

Η Remedy χρειάζεται περισσότερο χρόνο
09 Νοεμβρίου 2020 08:51
Καθυστερεί η αναβάθμιση του Control για τα PS5 και Xbox Series X

Όπως γνωρίζαμε ήδη, η Remedy Entertainment σκοπεύει να αναβαθμίσει τον πρόσφατο τίτλο της, το Control, για να εκμεταλλεύεται την επιπλέον ιπποδύναμη των PS5 και Xbox Series X. Ωστόσο, όσοι προβούν σε αγορά κάποιου next-gen συστήματος θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο περισσότερο για να απολαύσουν την Ultimate Edition του τίτλου.

Αναλυτικότερα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η Remedy ανακοίνωσε πως το Control Ultimate Edition θα καταφθάσει στη launch περίοδο των νέων κονσολών και συγκεκριμένα στις αρχές του 2021. Εκμεταλλευόμενη τον επιπλέον χρόνο ανάπτυξης, η ομάδα τόνισε πως θέλει να προσφέρει μια εκπληκτικής ποιότητας εμπειρία στους παίκτες και συγχρόνως ευχαρίστησε το κοινό για την υπομονή και την κατανόηση.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση.

Το Control είναι ήδη διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC, με την έκδοση των υπολογιστών να ξεχωρίζει χάρη στα προηγμένα ray-tracing χαρακτηριστικά της. Η πολυσυζητημένη Ultimate Edition που δεν θα προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης για όσους έχουν αγοράσει ήδη το παιχνίδι, αναμένεται να φέρει πολλά από τα μέχρι πρότινος αποκλειστικά PC χαρακτηριστικά και στις κονσόλες.