Ο Spider-Man του PS4 έρχεται στο PS5 με νέες επικές στολές (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θα κυκλοφορήσουν και στο PlayStation 4!
08 Νοεμβρίου 2020 15:30
Ο Spider-Man του PS4 έρχεται στο PS5 με νέες επικές στολές (ΕΙΚΟΝΕΣ)

H Sony ετοιμάζεται πυρετωδώς για το launch του PlayStation 5 και μαζί με τη νέα κονσόλα πρόκειται να δούμε το Spider-Man του PS4, να καταφθάνει στη νέα γενιά με ομορφότερο οπτικοακουστικό τομέα. Τώρα, η Insomniac Games εκτός από το ολοκαίνουργιο Miles Morales, το καινούργιο κεφάλαιο με τον Miles Morales, ετοιμάζει και νέο περιεχόμενο για τον πολύ επιτυχημένο τίτλο του 2018.

Εκτός από το πρόσωπο του Peter Parker που σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση παλιότερα, η ομάδα ανάπτυξης ετοίμασε και νέες στολές για εκείνον και μάλιστα θα γίνουν διαθέσιμες και στην έκδοση του PS4. Τα ολοκαίνουργια “suits” έρχονται με την ονομασία “Arachnid Rider” και “Armored Advanced” αντίστοιχα και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω.

Για την ιστορία, το remastered του Marvel’s Spider-Man θα έρθει αρκετά αναβαθμισμένο όσον αφορά τα μοντέλα των χαρακτήρων, των κτηρίων και της συνολικής εικόνας του παιχνιδιού.

Το Marvel’s Spider-Man: Remastered περιλαμβάνεται στην Ultimate Edition του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, η οποία θα καταφθάσει στο PS5 έναντι €79.99. Παράλληλα, τόσο στο PS4 όσο και στο PS5 θα κυκλοφορήσει και η απλή έκδοση του Miles Morales που θα κοστίζει €59.99. Όσοι θέλουν να κάνουν την μετάβαση στην Ultimate έκδοση θα μπορούν να αγοράσουν το αντίστοιχο paid-upgrade μέσα από το κεντρικό μενού.