Η Capcom αποκαλύπτει νέα gameplay πλάνα από την Special Edition του Devil May Cry 5

Με μια εκτενή ματιά στα modes του παιχνιδιού
04 Νοεμβρίου 2020 14:15
Η Capcom αποκαλύπτει νέα gameplay πλάνα από την Special Edition του Devil May Cry 5

Όσοι από εσάς σκέφτεστε να μπείτε για πρώτη φορά στον κόσμο του Devil May Cry 5 ή να ζήσετε ξανά τις περιπέτειες των Nero και Dante με το Devil May Cry 5 Special Edition, έχουμε ευχάριστα νέα. Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν πολλά νέα βίντεο από την αναβαθμισμένη έκδοση του τίτλου και μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση για το πώς δείχνει το παιχνίδι στη νέα γενιά κονσολών.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Capcom έχει επιμεληθεί τον τεχνικό τομέα για τη νέα γενιά, βελτιώνοντας τα γραφικά με ray-tracing και προσφέροντας 4K/30FPS & 1080P/60FPS & 120 FPS modes. Το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί με το Turbo Mode που θα αυξάνει την ταχύτητα του gameplay, ενώ το ολοκαίνουργιο Legendary Dark Knight difficulty πρόκειται να φέρει περισσότερους εχθρούς στην οθόνη των παικτών. Επιπλέον, ο Vergil θα έρθει στο παιχνίδι μέσα από ένα επί πληρωμή DLC, το οποίο θα κυκλοφορήσει και για τις PS4, Xbox One και PC εκδόσεις.

Το Devil May Cry 5 Special Edition αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου ψηφιακά για Xbox Series X|S και στις 19 Νοεμβρίου για PS5. Τέλος, να σημειωθεί πως η Special Edition θα έρθει την 1η Δεκεμβρίου και στα ράφια των φυσικών καταστημάτων για τα PS5 και Xbox Series. Δείτε τα εν λόγω βίντεο στους players που ακολουθούν.