Δε θα χρειαστείτε «εισιτήριο» για την Blizzcon Online 2021 – Επιβεβαιώθηκε από την Blizzard

Καταργείται το σύστημα των Virtual Tickets
03 Νοεμβρίου 2020 10:52
Δε θα χρειαστείτε «εισιτήριο» για την Blizzcon Online 2021 – Επιβεβαιώθηκε από την Blizzard

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Blizzard ανακοίνωσε -ελέω των γεγονότων της πανδημίας- την Blizzcon Online 2021, η οποία θα διεξαχθεί μέσω streaming. Εύλογα, αρκετοί ενδιαφερόμενοι αναρωτήθηκαν πως ακριβώς θα λειτουργήσει το σύστημα με τα εικονικά εισιτήρια. Τώρα, τέλος στη σύγχυση, έρχεται να βάλει μέσω του Blizzard Fireside Chat ο πρόεδρος της εταιρίας, J. Allen Brack, αποκαλύπτοντας ότι η παρακολούθηση της online εκδοχή της Blizzcon θα είναι για όλους δωρεάν.

Όπως αναφέρει επίσης το PC Gamer, το σύστημα του Virtual Ticket που χρησιμοποιούνταν μέχρι πρότινος καταργείται κι έτσι όλοι στις 19-20 Φεβρουαρίου, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση από την άνεση του σπιτιού τους χωρίς καμιά χρέωση. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σίγουρο τι θα συμβεί με τα rewards όπως τα skins που είναι συνυφασμένα με τα Blizzcon tickets, καθώς εικάζεται πως ίσως έρθουν με κάποιο κόστος.

Όσο για τις επικείμενες ανακοινώσεις, κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε το επερχόμενο Diablo IV, τον mobile τίτλο Diablo Immortal και το Overwatch 2. Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.