Το Miles Morales του PS5 περιλαμβάνει ένα φανταστικό κοστούμι Spider-Man: Into the Spider-Verse

Δείτε εν δράσει το απίθανο animation του
31 Οκτωβρίου 2020 08:44
Το Miles Morales του PS5 περιλαμβάνει ένα φανταστικό κοστούμι Spider-Man: Into the Spider-Verse

Όπως είχε συμβεί και με το πρώτο Spider-Man του PS4, έτσι και το Marvel's Spider-Man: Miles Morales θα περιλαμβάνει διάφορα κοστούμια που θα αποτιούν φόρο τιμής σε άλλες λατρεμένες εκδοχές του ανθρώπου-αράχνη.

Έτσι, λοιπόν, μόλις αποκαλύφθηκε πως το Miles Morales περιλαμβάνει ένα κοστούμι από το Spider-Man: Into the Spider-Verse, το οποίο είναι πραγματικά φανταστικό, αφού δεν αλλάζει μόνο την εμφάνιση, αλλά και την κίνηση του χαρακτήρα. Ναι, το animation έχει αλλάξει για να θυμίζει την ταινία και το αποτέλεσμα καλύτερα να το δείτε στον player που ακολουθεί!

Βέβαια, το εν λόγω κοστούμι θα είναι προσβάσιμο μόνο σε όσους έχουν προβεί σε προ-παραγγελία. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και αν δεν προλάβετε να κάνετε προ-παραγγελία, κάποια στιγμή στο μέλλον το κοστούμι θα ξεκλειδωθεί για όλους, όπως επιβεβαίωσε η Insomniac Games στο Twitter. Η αμεσότερη πρόσβαση στο κοστούμι είναι πρακτικά το μπόνους προ-παραγγελίας.

Το Marvel's Spider-Man: Miles Morales αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά στις 19 Νοεμβρίου για τα PlayStation 5 και PlayStation 4. Όσοι προβούν σε αγορά της Ultimate Edition, θα μπορούν να απολαύσουν στο PS5 τους και το Spider-Man Remastered.