Το Anthem αναγεννιέται - Αποκαλύφθηκε το νέο του UI με άρωμα Destiny

Με βελτιωμένο mech progression, skill trees κ.α.
30 Οκτωβρίου 2020 14:00
Το Anthem αναγεννιέται - Αποκαλύφθηκε το νέο του UI με άρωμα Destiny

Μετά από μια μακρά περίοδο σιωπής, η BioWare αποκαλύπτει επιτέλους την φρέσκια όψη των ανανεωμένων χαρακτήρων του Anthem, καθώς και το νέο σύστημα των skills.

Η αλήθεια είναι πως όταν το παιχνίδι κυκλοφόρησε προσέφερε αρκετά περιορισμένους τρόπους παραμετροποίησης της στολής. Όλα αυτά όμως πρόκειται να αλλάξουν με το 2.0 update. Τα όπλα, λοιπόν, έχουν επαναπροσδιοριστεί σε «primary» και «secondary», ενώ το τρέχων σύστημα των components αντικαταστάθηκε με mods και artifact slots.

Επιπλέον, τα abilities αντί να έρχονται ως drops, πλέον θα αποτελούν μόνιμα skill nodes, τα οποία θα μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν, επιτρέποντας ευκολότερη ρύθμιση και customization.  

Το κάθε Javelin θα έχει τη δυνατότητα να κάνει level up μέσω των skill trees, προσφέροντας επιπρόσθετα abilities και passive boosts. Επιπλέον, κάθε κλάση θα έχει θα έχει πρόσβαση σε μοναδικά, παντοδύναμα artifacts, τα οποία θα μπορούν να παραμετροποιηθούν περισσότερο.  

Αυτή τη στιγμή η ανάπτυξη του Anthem βρίσκεται στα χέρια της BioWare Austin, η οποίοι δουλεύει επίσης πάνω στο Star Wars: The Old Republic. Παράλληλα, η κυρίως ομάδα του Edmonton εργάζεται πυρετωδώς στο επόμενο Dragon Age. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το update του Anthem μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.