Το launch trailer του Call of Duty: Black Ops Cold War μάς προετοιμάζει για έναν επικό Ψυχρό Πόλεμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στον Νοέμβριο η κυκλοφορία του!
27 Οκτωβρίου 2020 08:26
Το launch trailer του Call of Duty: Black Ops Cold War μάς προετοιμάζει για έναν επικό Ψυχρό Πόλεμο (ΒΙΝΤΕΟ)

H Activision σε συνεργασία με την Treyard έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer του Call of Duty: Black Ops Cold War, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο για PC και την τρέχουσα και νέα γενιά κονσολών. Όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης, οι παίκτες πρόκειται να πολεμήσουν σε επικές μάχες για να σταματήσουν μια συνωμοσία που λαμβάνει χώρα εδώ και δεκαετίες.

Στο multiplayer του Black Ops Cold War, η Activision καλεί τους παίκτες να ταξιδέψουν από τις ερήμους της Αγκόλα στην ψυχρή Μαύρη Θάλασσα με 6v6, 12v12 και 40 παίκτες. Μάλιστα, πρόσφατα πήραμε και μια μικρή γεύση από τα ανανεωμένα zombies που έχουν έντονο άρωμα από τα 80s.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος θα υποστηρίζει cross-platform play μεταξύ PC, next-gen κονσόλων, αλλά και εκείνων της τρέχουσας γενιάς.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα καταφθάσει στις 13 Νοεμβρίου στα PS4, Xbox One, PC, Xbox Series X|S και PS5. Δείτε το εν λόγω βίντεο στον player που ακολουθεί. Δείτε το launch trailer του παιχνιδιού παρακάτω.