Το λατρεμένο 1 vs 100 του Xbox 360 παίζει να επιστρέψει

Αναγέννηση για το τηλεπαιχνίδι του Xbox Live;
26 Οκτωβρίου 2020 12:07
Το λατρεμένο 1 vs 100 του Xbox 360 παίζει να επιστρέψει

Το 2009 είχε κάνει το ντεμπούτο του στο Xbox Live μια προσαρμογή του τηλεπαιχνιδιού 1 vs. 100. Ο massively multiplayer online τίτλος επέτρεπε στους παίκτες να κερδίσουν Microsoft Points και δωρεάν παιχνίδια, ενώ συμμετείχαν με το Xbox Avatar τους. Η κοινότητα είχε λατρέψει το ιδιαίτερο παιχνίδι και από το 2010 που έκλεισε τις ψηφιακές του πόρτες, ζητάνε να επιστρέψει.

Πέρυσι, το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, είχε δηλώσει πως η ομάδα του λατρεύει την ιδέα να επιστρέψει το 1 vs 100, ωστόσο αναζητά διάφορους τρόπους για να γίνει αυτό πραγματικότητα, αφού τα δικαιώματα ανήκουν στην εταιρία του τηλεπαιχνιδιού και όχι στην ίδια.

Τώρα, ο Spencer άφησε να εννοηθεί πως κάτι τέτοιο μπορεί τελικά να συμβεί. Μιλώντας σε ένα FanFest live stream απάντησε σε μια σχετική ερώτηση, δηλώνοντας:

Απλά θέλω να αναφέρω πως όταν οι ομάδες μας προσπαθούν να κάνουν νέα πράγματα που δεν έχουμε προσπαθήσει ποτέ στο παρελθόν, θέλω να τις στηρίζω 100%. Μερικές φορές θα αποδειχθούν καταπληκτικές προσπάθειες, μερικές φορές θα είναι καλές διδακτικές εμπειρίες για εμάς.

Μαθαίνουμε. Ίσως θα πρέπει να φτιάξουμε και το δικό μας trivia παιχνίδι, όπως στο παρελθόν, το οποίο αυτή τη φορά θα επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν συχνότερα, ίσως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί...