Το Switch κάνει ‘πάρτι’ πωλήσεων στα UK Charts λίγο πριν τα PS5 και Xbox Series X

H ησυχία πριν την καταιγίδα;
26 Οκτωβρίου 2020 08:44
Το Switch κάνει ‘πάρτι’ πωλήσεων στα UK Charts λίγο πριν τα PS5 και Xbox Series X

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το FIFA 21 είχε απογοητεύσει όσον αφορά τις retail πωλήσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού περισσότεροι παίκτες από ποτέ προτίμησαν φέτος την ψηφιακή έκδοση. Παρ’ όλ’ αυτά, ο ποδοσφαιρικός τίτλος παραμένει μια τεράστια κυκλοφορία για την περιοχή και έτσι για τρίτη συνεχομένη εβδομάδα παρέμεινε στην κορυφή των UK Charts.

Αυτό σημαίνει πως το FIFA 21 ήταν ο εμπορικότερες τίτλος του Ηνωμένου Βασιλείου, όσον αφορά τη retail αγορά, για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 24 Οκτωβρίου. Οι πωλήσεις του σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μειωμένες κατά 50%.

Συνολικά η εβδομάδα ήταν “ήσυχη”, χωρίς αξιοσημείωτες νέες κυκλοφορίες, καθώς βιώνουμε την ησυχία πριν την καταιγίδα της νέας γενιάς. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, οι τίτλοι του Switch κυριάρχησαν στα charts. Από τις δέκα πρώτες θέσεις, οι πέντε ανήκουν σε παιχνίδια της υβριδικής κονσόλας, με τα περισσότερα να είναι αποκλειστικότητες. Το "πάρτι" του Switch ξεκινάει με το Animal Crossing: New Horizons που παρέμεινε στη δεύτερη θέση, το Minecraft του Switch ακολουθεί αμέσως μετά και τα Mario Kart 8: Deluxe, Super Mario 3D All-Stars και Ring Fit Adventure καταλαμβάνουν τις επόμενες θέσεις.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικότερα τα UK Charts της προηγούμενης εβδομάδας.

  1. FIFA 21
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. Minecraft (Switch)
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Super Mario 3D All-Stars
  6. Ring Fit Adventure
  7. Minecraft Dungeons
  8. Crash Bandicoot 4: It's About Time
  9. Grand Theft Auto 5
  10. Marvel's Avengers