Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου Visage

Θα επιβιώσετε στο στοιχειωμένο σπίτι;
26 Οκτωβρίου 2020 08:00
Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου Visage

Το SadSquare Studio ανακοίνωσε πως το ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου Visage που ετοιμάζει, αφήνει επιτέλους την early access πίσω του, αποκαλύπτοντας μέσω ενός νέου trailer, την ημερομηνία κυκλοφορίας της πλήρους έκδοσης.

Το παιχνίδι, το οποίο φέρει έντονο άρωμα από την πασίγνωστη ταινία τρόμου Amityville, διαδραματίζεται σε ένα τεράστιο σπίτι με χαώδεις διαδρόμους, δωμάτια και λαβύρινθους, στο οποίο έχουν δολοφονηθεί βάναυσα οικογένειες από τα ίδια τους τα μέλη, τα οποία αργότερα αυτοκτόνησαν. Οι παίκτες θα κληθούν να ανακαλύψουν τα φρικτά μυστικά του σπιτιού, να αντιμετωπίσουν τις σκοτεινές οντότητές του και να κρατήσουν τα λογικά τους ώστε να βγουν ζωντανοί μέσα από ένα περιβάλλον γεμάτο κινδύνους και θανάσιμα puzzles που ποτέ δε μένει ίδιο.

Η πλήρης έκδοση του Visage θα διαρκεί περίπου 15 ώρες και θα περιλαμβάνει τέσσερα chapters. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού έχει προγραμματιστεί στις 30 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam, με κόστος τα € 34.99. Δείτε το trailer στον player που ακολουθεί.