Tο Zombies Onslaught mode του COD: Black Ops Cold War θα είναι αποκλειστικό για 1 έτος στο PlayStation

Η νέα two-player co-op εμπειρία ξεδιπλώνεται
24 Οκτωβρίου 2020 15:40
Tο Zombies Onslaught mode του COD: Black Ops Cold War θα είναι αποκλειστικό για 1 έτος στο PlayStation

Η Activision έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer, αποκαλύπτοντας το Zombies Onslaught mode του επερχόμενου Call of Duty: Black Ops Cold War. Πρόκειται για κάτι ξεχωριστό από το κυρίως Zombie mode του παιχνιδιού (Die Maschine), ένα co-op mode στο οποίο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κύματα από απέθαντους σε συγκεκριμένες περιοχές με custom loadouts. Πριν περάσουμε σε λεπτομέρειες, πρέπει να σημειωθεί πως το Zombies Onslaught θα είναι αποκλειστικότητα των PlayStation κονσολών, PS4 και PS5, για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η ομάδα το περιγράφει ως μια fast-paced co-op εμπειρία, στην οποία δύο παίκτες θα βρεθούν σε διάφορους multiplayer χάρτες του Cold War να αντιμετωπίζουν κύματα νεκροζωντανών. Αναλυτικότερα, οι παίκτες τοποθετούνται σε μια περιορισμένη περιοχή που ορίζεται από ένα «orb». Μόλις εξαλειφθεί ένας επαρκής αριθμός εχθρών, το orb θα μετακινείται σε άλλη περιοχή και καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, τα κύματα θα εισαγάγουν περισσότερα «ανθεκτικά, ταχύτερα και πιο θανατηφόρα» ζόμπι, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρών Elite. Ο στόχος είναι να παραμείνουν οι παίκτες ζωντανοί και να συγκεντρώσουν πολύτιμους πόντους (Bronze, Silver ή Gold), εξολοθρεύοντας Elites. Στο τέλος κάθε γύρου θα μοιράζονται διάφορα rewards, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα καταφθάσει στις 13 Νοεμβρίου στα PS4, Xbox One, PC, Xbox Series X|S και PS5. Δείτε το εν λόγω βίντεο στον player που ακολουθεί.