Νέο βίντεο εξηγεί το διπλό gameplay σύστημα του The Medium

Ανακαλύψτε τα σκοτεινά μυστικά του
23 Οκτωβρίου 2020 12:16
Νέο βίντεο εξηγεί το διπλό gameplay σύστημα του The Medium

Έχετε περιέργεια για το πώς δουλεύει το Dual Reality σύστημα του The Medium; Αναρωτιέστε πώς είναι να παίζετε ταυτόχρονα στον φυσικό και τον πνευματικό κόσμο; Η Bloober Team επιτέλους δίνει απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα, παρουσιάζοντας μέσα από ένα αναλυτικό βίντεο το μοναδικό αυτό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού θα λαμβάνει χώρα είτε στον φυσικό είτε στον πνευματικό κόσμο. Ωστόσο, θα υπάρχουν στιγμές που θα είστε ταυτόχρονα και στους δύο. Έτσι, θα προκύπτουν μοναδικές προκλήσεις όσον αφορά την εξερεύνηση, την επίλυση των γρίφων και πολλές ακόμη πτυχές του τίτλου.

Στο The Medium καλούμαστε να ανακαλύψουμε ένα σκοτεινό μυστικό που μόνο ένα μέντιουμ μπορεί λύσει. Με τη μοναδική ψυχική ικανότητα που διαθέτουμε, θα ταξιδέψουμε σε ένα εγκαταλελειμμένο θέρετρο με στόχο να ξεσκεπάσουμε φρικτά μυστικά, τα οποία ίσως καλύτερα θα ήταν να μείνουν για πάντα κρυμμένα. Στην περιπέτεια αυτή, οι παίκτες θα λύσουν διάφορα puzzles εναλλάσσοντας από το φυσικό στον πνευματικό κόσμο ακαριαία, βρίσκοντας αντικείμενα ή νέες διαδρομές που ένας απλός άνθρωπος χωρίς το χάρισμα δεν θα είχε πρόσβαση. Ωστόσο, κακόβουλα πνεύματα θα παραμονεύουν σε κάθε μας βήμα, περιμένοντας να κάνουμε το μοιραίο λάθος.

Το παιχνίδι αφορά ένα τρίτου προσώπου ψυχολογικό θρίλερ, του οποίου τη μουσική έχει επιμεληθεί ο Arkadiusz Reikowski και ο γνωστός για τη δουλειά του στα παιχνίδια Silent Hill, Akira Yamaoka.

Το The Medium αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC και αποκλειστικά στα Xbox Series X και Xbox Series S, όσον αφορά τις κονσόλες. Δείτε πως δουλεύει το Dual Reality system στο βίντεο που ακολουθεί.