Τα κλασικά Halo αναβαθμίζονται δωρεάν με 120FPS στα Xbox Series X και Xbox Series S

Μαζί με πληθώρα άλλων βελτιώσεων
21 Οκτωβρίου 2020 10:25
Τα κλασικά Halo αναβαθμίζονται δωρεάν με 120FPS στα Xbox Series X και Xbox Series S

Η Microsoft συνεχίζει την πολιτική των δωρεάν αναβαθμίσεων που έχει εδραιώσει για τα Xbox Series X και Xbox Series S με το Smart Delivery πρόγραμμα και τις βελτιωμένες εκδόσεις των Gears 5, Forza Horizon, Sea of Thieves και άλλων παιχνιδιών της που θα καταφτάσουν χωρίς επιπλέον χρέωση στο launch των νέων κονσολών της.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε τώρα πως όλα τα κλασσικά Halo παιχνίδια θα αναβαθμιστούν εντελώς δωρεάν για τα Xbox Series X και Xbox Series S, αφού το Halo: The Master Chief Collection θα κάνει τη μετάβαση στη νέα γενιά στις 17 Νοεμβρίου. Η αναβάθμιση καλύπτει προφανώς όλους τους τίτλους του πακέτου, δηλαδή τα Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach και Halo 4.

Περνώντας σε τεχνικές λεπτομέρειες, οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν τα campaigns και το multiplayer σε 120 FPS και στις δύο κονσόλες, ενώ έχει προστεθεί και η δυνατότητα να φέρετε στα μέτρα σας το Field of View. Συγχρόνως, θα υπάρξουν split-screen βελτιώσεις και η ανάλυση θα είναι έως και 4K στο Xbox Series X. Τέλος, θα υπάρχει cross-gen play με του παίκτες στο Xbox One.

Όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι ήδη δε θα χρειαστεί να προβούν σε κάποια εκ νέου αγορά, ενώ η next-gen έκδοση του Halo: The Master Chief Collection θα είναι διαθέσιμη από την πρώτη μέρα και στο Xbox Game Pass. Ακολουθεί το tweet που συνόδευσε την ανακοίνωση.