Νέο σημαντικό πλήγμα για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - Χάνει ακόμα ένα βασικό μέλος

Εκτός η senior narrative designer του παιχνιδιού
20 Οκτωβρίου 2020 14:02
Νέο σημαντικό πλήγμα για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 -  Χάνει ακόμα ένα βασικό μέλος

Τρικυμία όπως φαίνεται επικρατεί στην ανάπτυξη του Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, με αρκετά μέλη της ομάδας να αποχωρούν το ένα πίσω από το άλλο. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Αύγουστο, το Hardsuit Labs ανακοίνωσε πως τερμάτισε τη συνεργασία του με τον lead writer του παιχνιδιού Brian Mitsoda, όπως επίσης και με τον creative director Ka’ai Cluney. Μπορεί οι λόγοι για την αποχώρησή τους να παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο ο Mitsoda άφησε να εννοηθεί πως το «διαζύγιο» δεν είχε και τον καλύτερο φιλικό χαρακτήρα, επισημαίνοντας πως δε γνώριζε τίποτα για την απόφαση και βρέθηκε προ εκπλήξεως.

Αυτή τη φορά, όπως επιβεβαίωσε η εκδότρια εταιρία Paradox Interactive, η senior narrative designer του παιχνιδιού Cara Ellison, αποχωρεί από την ομάδα λέγοντας:

Επιβεβαιώνουμε ότι η Cara Ellison αποφάσισε να αποχωρήσει από την Hardsuit Labs και πλέον δεν αποτελεί μέρος του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Η Cara έφερε φρέσκιες ιδέες στο project και η συνεισφορά της θα είναι εμφανής στο παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει του χρόνου. Την ευχαριστούμε για την δουλειά της στο Bloodlines 2 και της ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον.

H Ellison από δω και στο εξής, όπως ανάρτησε στο Twitter το League of Geeks, αποτελεί μέρος της ομάδας ανάπτυξης του Armello ως senior narrative designer.

Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X | S.