Μάθαμε σε τι ανάλυση και FPS θα τρέχει το Watch Dogs Legion στα PS5 και Xbox Series X

Τεχνικές λεπτομέρειες για το πόνημα της Ubisoft
19 Οκτωβρίου 2020 10:21
Μάθαμε σε τι ανάλυση και FPS θα τρέχει το Watch Dogs Legion στα PS5 και Xbox Series X

Με την άφιξη των κονσολών νέας γενιάς, ο πήχης της απόδοσης ανεβαίνει ξανά, πράγμα που έχει κάνει πολλούς παίκτες περιέργους για το πόσο καλά θα τρέχουν τα παιχνίδια στα PS5 και Xbox Series X | S, αλλά και για τις τεχνικές διαφορές. Η απορία αυτή έρχεται κατά κάποιον τρόπο να λυθεί όσον αφορά το Watch Dogs Legion, το οποίο αποτελεί launch παιχνίδι των δύο κονσολών.

Συγκεκριμένα, ο live producer του, Lathieeshe Thillainathan, αποκάλυψε μερικές τεχνικές λεπτομέρειες, έπειτα από σχετική ερώτηση στο πλαίσιο ενός AmA στο Reddit. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενά του, το Watch Dogs Legion θα τρέχει 4K ανάλυση και 30 FPS με ενεργοποιημένα ray-tracing εφέ. Αυτό ισχύει και για το PlayStation 5 και για το Xbox Series X. Για την ώρα δε γνωρίζουμε τεχνικές λεπτομέρειες για την έκδοση του Xbox Series S, ούτε αν οι εκδόσεις των δύο προαναφερθέντων κονσολών θα έχουν άλλες διαφορές.

Το Watch Dogs: Legion αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για τα PC, PS4, Xbox One και Google Stadia. Η έκδοση των Xbox Series X και Xbox Series S θα καταφθάσει στις 10 Νοεμβρίου, δηλαδή την ίδια ημέρα που οι κονσόλες θα κάνουν το ντεμπούτο στην αγορά. Ομοίως, η PS5 έκδοση θα καταφθάσει στο launch της κονσόλας στις 19 Νοεμβρίου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα από τα πρόσφατα trailers του παιχνιδιού.