Το Rainbow Six Siege φαίνεται πως έρχεται στο Xbox Game Pass

Σύντομα η επίσημη ανακοίνωση;
19 Οκτωβρίου 2020 08:41
Το Rainbow Six Siege φαίνεται πως έρχεται στο Xbox Game Pass

Όπως όλα δείχνουν, το εξαιρετικά δημοφιλές tactical online shooter της Ubisoft, Rainbow Six Siege, θα έρθει σύντομα στο Xbox Game Pass. Συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός της υπηρεσίας στο Twitter δημοσίευσε μια teaser εικόνα που στέλνει το μήνυμα…όχι και με τον πιο διακριτικό τρόπο.

Στην εικόνα αυτή βλέπουμε έξι ουράνια τόξα (Rainbow Six) πάνω από ένα κάστρο που πολιορκείται (Siege). Η δημοσίευση δεν είχε κάποια περιγραφή ή άλλη πληροφορία, παρά μόνο την εικόνα αυτή. Επομένως, δεν ξέρουμε πότε το παιχνίδι θα καταφθάσει στην υπηρεσία, αλλά το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, το Rainbow Six Siege έρχεται στο Xbox Game Pass.

Για την ιστορία, το Rainbow Six Siege συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του, πέντε χρόνια μετά το αρχικό του ντεμπούτο, προσελκύοντας εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο και με την ομάδα του να το στηρίζει με αρκετό νέο περιεχόμενο. Σύντομα θα έρθουν στο παιχνίδι και μερικά αξιοσημείωτα map reworks. Παράλληλα, έχει ανακοινωθεί πως θα υπάρξουν και next-gen αναβαθμίσεις για τα PS5 και Xbox Series X | S που θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.