Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του Assassin’s Creed Valhalla

Έγινε «χρυσό» το νέο κεφάλαιο της σειράς
17 Οκτωβρίου 2020 08:13
Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του Assassin’s Creed Valhalla

Περίπου ένας μήνας έχει απομείνει για την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Valhalla που καταφθάνει την ίδια μέρα με τα Xbox Series X και Xbox Series S και τώρα η Ubisoft προέβη σε μια ευχάριστη ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του franchise στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Valhalla έγινε χρυσό.

Αυτό σημαίνει πως τα δεκαπέντε στούντιο που εργάζονται στο παιχνίδι, με την Ubisoft Montréal να συντονίζει τη προσπάθεια, έχουν ολοκληρώσει την ανάπτυξη της αρχικής έκδοσης του παιχνιδιού. Πλέον το ‘χρυσό’ αντίγραφο είναι έτοιμο να αποσταλεί στα εργοστάσια, έτσι ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή των retail αντιτύπων.

Φυσικά, η ανάπτυξη του παιχνιδιού θα συνεχιστεί, με τις ομάδες του να στρέφουν τώρα την προσοχή τους στα patches και το μελλοντικό περιεχόμενο.

Το Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για τα Xbox Series X | S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC, αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Ubisoft Store. Παράλληλα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία UPLAY+.