Καθυστερούν οι PS5 και Xbox Series X | S εκδόσεις του Marvel's Avengers

Καθυστερεί και η κυκλοφορία της Kate Bishop
16 Οκτωβρίου 2020 19:10
Καθυστερούν οι PS5 και Xbox Series X | S εκδόσεις του Marvel's Avengers

Το Marvel's Avengers δε βιώνει και την καλύτερο περίοδο στην ιστορία του, αφού όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, η ενεργή κοινότητά του έχει συρρικνωθεί σημαντικά. Ήδη η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, Crystal Dynamics, είχε ανακοινώσει πως σκοπεύει να περάσει σε αλλαγές και να κερδίσει πίσω τους παίκτες.

Φαίνεται πως το “κάθε αρχή και δύσκολη” δεν ακούγεται τυχαία τόσο συχνά, αφού στο πλαίσιο αυτού του εγχειρήματος αναδιάρθρωσης, το στούντιο ανακοίνωσε δύο καθυστερήσεις. Αρχικά, οι next-gen αναβαθμίσεις του παιχνιδιού για τα PlayStation 5 και Xbox Series X | S θα κυκλοφορήσουν τελικά του χρόνου. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να εξασφαλίσει πως θα μπορέσει να προσφέρει μια πραγματικά επόμενης γενιάς εμπειρία. Μέχρι τότε, οι κάτοχοι next-gen κονσολών μπορούν να εκμεταλλευτούν τις backwards compatibility δυνατότητες των συστημάτων, σε περίπτωση που θέλουν να ασχοληθούν με τον τίτλο.

Επιπλέον, και το Operation της Kate Bishop θα καθυστερήσει. Αρχικά η κυκλοφορία του ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο. Η ομάδα υποσχέθηκε πως η καθυστέρηση θα είναι μικρή, χωρίς να δίνει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε επί του θέματος:

Από δω και στο εξής σκοπεύουμε να έχουμε έναν σταθερό, προβλέψιμο κύκλο patching. Έτσι, θα εξασφαλίσουμε πως όλο το νέο περιεχόμενο ανταπεξέρχεται στα δικά μας και τα δικά σας υψηλά στάνταρ, αλλά και πως έχουμε χρόνο για εκτεταμένο εσωτερικό testing.

Το Marvel’s Avengers κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.