Το free-to-play 'φαινόμενο' Genshin Impact έρχεται στα PS5 και Switch

Δεν υπάρχουν σχέδια για τα Xbox Series X | S
14 Οκτωβρίου 2020 17:35
Το free-to-play 'φαινόμενο' Genshin Impact έρχεται στα PS5 και Switch

Όπως όλα δείχνουν, το εξαιρετικά δημοφιλές free-to-play action RPG Genshin Impact, θα έρθει και στο PlayStation 5. Παρά την εμφάνισή του, ωστόσο, στις 16 Σεπτεμβρίου στο PlayStation 5 Showcase event, μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την miHoYo. Αυτό έρχεται τώρα να το αλλάξει το ίδιο το στούντιο, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Twinfinite.

Σε ερώτηση για το αν Genshin Impact θα έρθει στις κονσόλες νέας γενιάς, η miHoYo απάντησε πως υπάρχουν πλάνα για το PS5, αλλά όχι για τα Xbox Series X | S. Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το παιχνίδι είναι διαθέσιμο ήδη σε PC, PS4, mobile συσκευές, ενώ ανακοινώθηκε και για το Nintendo Switch.

Για την ιστορία, η δημοτικότητα του Genshin Impact, από τις 28 Οκτωβρίου που κυκλοφόρησε, ανέβηκε με γρήγορους ρυθμούς, ξεπερνώντας ήδη τα 20 εκατομμύρια downloads. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι φαίνεται να έχει υψηλότατο hype στην Ιαπωνία, με τον αντίστοιχο Twitter λογαριασμό του που δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες με τους χαρακτήρες, να αριθμεί πάνω από 500 χιλιάδες followers.  

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, δείτε το launch trailer του στον player που ακολουθεί.