Μάθαμε την ανάλυση και τα FPS του Spider-Man: Miles Morales - Ολοκαίνουργιες πληροφορίες

Νέα στοιχεία για τον launch τίτλο του PS5
14 Οκτωβρίου 2020 11:25
Μάθαμε την ανάλυση και τα FPS του Spider-Man: Miles Morales - Ολοκαίνουργιες πληροφορίες

Έχει μείνει ένας μήνας περίπου, μέχρι την κυκλοφορία του PlayStation 5, αλλά και του Marvel's Spider-Man: Miles Morales και τώρα μάθαμε νέες πληροφορίες για τον τίτλο, μέσα από το νέο τεύχος του Game Informer. Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν φρέσκες λεπτομέρειες, ανάμεσά τους για το performance του τίτλου στη νέα κονσόλα της Sony.

Εκτός, λοιπόν, από το 60FPS Performance Mode που κάνει χρήση Dynamic 4K ανάλυσης, υπάρχει και το πιο «βαρύ» Fidelity Mode, το οποίο «τρέχει» στα 30 FPS με 4K ανάλυση, ray-tracing και άλλες βελτιώσεις στα γραφικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο PS5 δε θα υπάρχει ίχνος loading ακόμα κι αν κάνετε fast travel σε περιοχές μέσα στον χάρτη. Επίσης, ο Miles θα έχει το δικό του μοναδικό στυλ κινήσεων και animations, το οποίο είναι αρκετά διαφορετικό απ' αυτό του Peter Parker.

Συνεχίζοντας, μεταξύ άλλων αποκαλύφθηκε και το γεγονός ότι το νέο Spider-Man θα περιλαμβάνει κάποιους villains έκπληξη που δεν έχουν ανακοινωθεί στο παρελθόν, με το παιχνίδι να περιλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερα set-pieces από τον προκάτοχό του. Συνολικά, η συνέχεια υπόσχεται να είναι κάτι περισσότερο από ένα reskin του παιχνιδιού του 2018, με βελτιώσεις στο gameplay και εντελώς νέα χαρακτηριστικά, όπως το "Friendly Neighborhood Spider App" που χρησιμοποιεί το touchpad του DualSense.

Το Spider-Man: Miles Morales αναμένεται να καταφθάσει στις 19 Νοεμβρίου μαζί με την κυκλοφορία του PS5, ενώ στο PS4 θα κυκλοφορήσει στις 12 του ίδιου μήνα.