Φήμη: Η Obsidian εργάζεται στο sequel του The Outer Worlds

Θα συνεχιστεί ο πόλεμος των μεγαλοεταιριών;
13 Οκτωβρίου 2020 13:13
Φήμη: Η Obsidian εργάζεται στο sequel του The Outer Worlds

Μπορεί να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μάθουμε αν εν τέλει η Obsidian έχει πλάνα για ένα Fallout: New Vegas 2 μετά το Avowed. Ωστόσο, ο γνωστός insider και αναλυτής της βιομηχανίας, Daniel Ahmad, ταράζει για ακόμα μια φορά τα νερά, λέγοντας πως το στούντιο δουλεύει ήδη πάνω στο sequel του The Outer Worlds.

Όπως δημοσίευσε στον Twitter λογαριασμό του, είπε ότι άκουσε πληροφορίες, οι οποίες λένε πως ένα νέο The Outer Worlds βρίσκεται ήδη σε pre-production στάδιο. Ωστόσο, όπως γράφει, τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς το project ενδέχεται να αλλάξει σε κάτι διαφορετικό.

Σίγουρα το στούντιο θα έχει γεμάτα τα χέρια του με αρκετά projects να τρέχουν ταυτόχρονα, αν ισχύει η φήμη, καθώς ήδη δουλεύει πάνω στο Grounded, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε early access, αλλά και στο Avowed. Το δεύτερο είναι ένα first-person fantasy RPG, το οποίο είδαμε πρώτη φορά το καλοκαίρι στο Xbox Games Showcase. Επίσης, η υποστήριξη του The Outer Worlds δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού μετά τη μεταφορά του παιχνιδιού στο Switch και την κυκλοφορία του πρώτου DLC "Peril on Gorgon" τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει επιβεβαιώσει πως υπάρχουν σχέδια για περισσότερα στο μέλλον.

Το πως ακριβώς θα κινηθεί το στούντιο προφανώς θα το μάθομε εν καιρώ. Οπότε, μέχρι να ακουστεί κάτι επίσημα, λάβετε τις παραπάνω πληροφορίες με επιφυλακτικότητα. Το The Outer Worlds κυκλοφορεί για PS4, Xbox One, Switch και PC. Μάλιστα, από τις 23 Οκτωβρίου όσο αφορά τους PC gamers το παιχνίδι θα διατίθεται και μέσω Steam.