"Ναυάγησε" η κοινότητα του Marvel’s Avengers – Παραμένει αισιόδοξη η Crystal Dynamics

Πιστεύει πως θα κερδίσει πίσω τους παίκτες
12 Οκτωβρίου 2020 11:01
"Ναυάγησε" η κοινότητα του Marvel’s Avengers – Παραμένει αισιόδοξη η Crystal Dynamics

Το Marvel’s Avengers φαίνεται πως έπεσε στην ίδια παγίδα με αντίστοιχα παιχνίδια-υπηρεσίες στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, η κοινότητα του τίτλου έχει "βουλιάξει", έχοντας περίπου 2,000 ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες ημερησίως, σύμφωνα με τα δεδομένα του Steam Charts. Ρίχνοντας μια ματιά στο subreddit του τίτλου, οι παίκτες κάνουν παράπονα για το endgame περιεχόμενο, τονίζοντας πως έχουν βαρεθεί να παίζουν τις ίδιες αποστολές με τους ίδιους χαρακτήρες και ζητώντας κάτι φρέσκο. Μάλιστα, ένα ακόμη παράπονο είναι η έλλειψη κάποιου roadmap, αφού οι δημιουργοί του παιχνιδιού έχουν υποσχεθεί πως νέο περιεχόμενο είναι καθ’ οδόν, αλλά τα πλάνα τους είναι κάπως ασαφή.

Στο πλαίσιο αυτό, το Kotaku ήρθε σε επικοινωνία με τον επικεφαλής της Crystal Dynamics. O Scot Amos, λοιπόν, καθησύχασε τους παίκτες με τις δηλώσεις του, τονίζοντας πως έρχεται νέο περιεχόμενο, ενώ συγχρόνως αποκάλυψε πως η ομάδα είναι αισιόδοξη πως θα κερδίσει πίσω τους παίκτες.

Παρακάτω ακολουθεί ένα σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του:

Κάθε μέρα αγωνιζόμαστε για να φτιάξουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι για την κοινότητά μας. Έχουμε μια εξαιρετική community management ομάδα στην Crystal Dynamics και στην Square Enix που καθημερινά μεταφέρει όλες τις ανησυχίες, τις προτάσεις και τα σχόλιά σας στην ομάδα ανάπτυξης. Ακούμε. Κάνουμε διορθώσεις, βελτιώσεις και προσθήκες όσο πιο γρήγορα μπορούμε για να κάνουμε το Marvel’s Avengers, το παιχνίδι που όλοι φιλοδοξούμε να γίνει.

Ως εκ τούτου, έχουμε μια σειρά από νέο περιεχόμενο που έρχεται τις επόμενες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένων: έναν εντελώς νέο τύπο War Zone αποστολών που ονομάζεται Tachyon Rifts, ένα νέο Outpost που θα είναι εναρκτήριο σημείο για τις επερχόμενες story αποστολές στο μέλλον, καθώς και το AIM’s Cloning Lab, το οποίο απαιτεί μια συντονισμένη ομάδα τεσσάρων high-level παικτών και θα προσφέρει κορυφαίο loot με την ολοκλήρωσή του. Παράλληλα, σε κάθε μία από αυτές τις ενημερώσεις θα κάνουμε περαιτέρω βελτιώσεις και bug fixing για να ενισχύσουμε τη συνολική εμπειρία. Επιπλέον, έχουμε ανακοινώσει δύο νέους ήρωες που θα έρθουν στο εγγύς μέλλον [...]

Θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι τους επόμενους μήνες, καθώς επιλύουμε άλλα ζητήματα και βελτιώνουμε τη συνολική ισορροπία του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης της της διάθεσης quality of life χαρακτηριστικών που όλοι ζητούν για να βελτιώσουμε την καθημερινή σας εμπειρία, από επιλογές προσβασιμότητας έως και co-op εργαλεία επικοινωνίας και την εξισορρόπηση της in-game οικονομίας!

Είμαστε βέβαιοι ότι θα δούμε τους παίκτες στο PC, καθώς και εκείνους στα Xbox One και PlayStation 4, να επιστρέφουν στο παιχνίδι, καθώς προσθέτουμε νέο συναρπαστικό late-game περιεχόμενο και αποδεικνύουμε ότι συνεχίζουμε να εστιάζουμε στη συνολική βελτίωση του παιχνιδιού.

Το Marvel’s Avengers κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.