Το story trailer του Sackboy: A Big Adventure καλεί τους παίκτες να γράψουν τη δική τους ιστορία

Έχετε το θάρρος να απαλλαγείτε από τον τυραννικό Vex;
10 Οκτωβρίου 2020 13:48
Το story trailer του Sackboy: A Big Adventure καλεί τους παίκτες να γράψουν τη δική τους ιστορία

Οι Sony Interactive Entertainment και Sumo Digital καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας, δημοσίευσαν το επίσημο story trailer του Sackboy: A Big Adventure. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τόσο για PS4 όσο και για PS5. Στην next-gen κονσόλα ωστόσο, το παιχνίδι θα εκμεταλλεύεται τις νέες δυνατότητες του συστήματος, όπως το γρήγορο loading, το 3D Audio και το Haptic Feedback του DualSense Controller.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια φαντασμαγορική 3D platforming περιπέτεια, οδηγώντας παρέα με τους φίλους τους το ηρωικό Sackboy σε μια ιστορία που θα γράψουν οι ίδιοι. Ο διαβολικός Vex, ένα μυθικό πλάσμα γεννημένο από το χάος και το φόβο απαγάγει τους φίλους του Sackboy, αναγκάζοντάς τους να του φτιάξουν μια συσκευή που θα μετατρέψει την ονειρική χώρα του Craftworld σε μια εφιαλτική κόλαση. Ωστόσο η προφητεία λέει πως ένας γενναίος, άτρωτος μάλλινος ιππότης θα τους σώσει όλους. Θα είστε εσείς αυτός;

Το Sackboy: A Big Adventure αναμένεται για PS5 και PS4 στις 12 Νοεμβρίου. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.