Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Outriders με νέο trailer

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τα μυστικά του αφιλόξενου πλανήτη;
09 Οκτωβρίου 2020 09:55
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Outriders με νέο trailer

Οι People Can Fly και Square Enix αποκάλυψαν μέσω ενός trailer την ημερομηνία κυκλοφορίας του Outriders. Πρόκειται για ένα νέο co-op shooter που συνδυάζει το cover-based gunplay αλά Gears of War, με τις απόκοσμες δυνάμεις των λεγόμενων "Outriders".

Η ιστορία του παιχνιδιού αφορά το επικό ταξίδι στον κόσμο του Enoch. Ένα βίαιο μέρος, στο οποίο τα πάντα έχουν εξελιχθεί ώστε να εξολοθρεύσουν την ανθρωπότητα. Από την καθημερινότητα και τα ύποπτα μυστικά μέσα στην ανθρώπινη αποικία, στις μυστήριες ζούγκλες και τις ανελέητες ερήμους, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ως ομάδα τις άκρες των συνόρων και να αποκτήσουν απίστευτες δυνάμεις που θα αλλάξουν τα πάντα.

Το co-op στο Outriders είναι μια έντονη και απαιτητική εμπειρία που επιτρέπει μια τεράστια ποικιλία επιλογών, όσον αφορά τη στρατηγική. Οι παίκτες θα πρέπει να δέσουν σωστά σαν ομάδα και να παίξουν με τακτική αν θέλουν να τα φέρουν εις πέρας στις δύσκολες προκλήσεις που θα συναντήσουν.

Το Outriders αναμένεται στις 2 Φεβρουαρίου του 2021 για PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει cross-play, ενώ η αναβάθμιση στις next-gen κονσόλες θα είναι δωρεάν. Δείτε το νέο trailer στον player που ακολουθεί.