Το Xbox "τρολάρει" την Sony για τη βάση του PS5 που χρειάζεται βίδωμα! 

Μέσα από επίσημο Twitter λογαριασμό του

Το Xbox "τρολάρει" την Sony για τη βάση του PS5 που χρειάζεται βίδωμα!

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Η Microsoft αποφάσισε να διαγράψει τη δημοσίευσή της από τον επίσημο Xbox UK λογαριασμό. Η εταιρία δεν προέβη σε κάποια περαιτέρω διευκρίνηση.

(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες η Sony δημοσίευσε ένα αναλυτικό βίντεο για το hardware του PlayStation 5, μέσα από το οποίο μάθαμε διάφορες πληροφορίες για την κονσόλα που δεν γνωρίζαμε προηγουμένως, ενώ είδαμε αναλυτικά και το εσωτερικό της. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η Sony επιβεβαίωσε πως η κονσόλα χρειάζεται την αποσπώμενη βάση που περιλαμβάνεται στη συσκευασία για να τοποθετεί σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να τοποθετήσει όρθιο το PS5 του, θα πρέπει να βιδώσει τη βάση στο κάτω μέρος. Αν αποφασίσει να την αλλάξει σε οριζόντια θέση μελλοντικά, θα πρέπει να ξεβιδώσει τη βάση, να βάλει τη βίδα στην ειδική θέση για να μην την χάσει και έπειτα να κουμπώσει τη βάση χρησιμοποιώντας τα δύο ειδικά πλαστικά κουμπώματα στο κάτω λευκό εξέχων πλαστικό κάλυμμα.

Το Xbox, λοιπόν, δεν έχασε ευκαιρία και αμέσως έσπευσε στα social media για να σχολιάσει πως με το Xbox Series X απλά γυρνάς την κονσόλα σε όποια θέση σε εξυπηρετεί, χωρίς να χρειάζεται κάτι περεταίρω. Φυσικά, το tweet έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας μέχρι τη στιγμή που δημοσιεύτηκε αυτό το άρθρο 17 χιλιάδες likes.

Δείτε το παρακάτω.

Για την ιστορία, η εν λόγω δημοσίευση θυμίζει το αντίστοιχο βίντεο που είχε ετοιμάσει η Sony στις αρχές της γενιάς του PS4, καυτηριάζοντας τη Microsoft για τις πρακτικές που ήθελε αρχικά να εφαρμόσει όσον αφορά τα μεταχειρισμένα παιχνίδια.

37 comment(s)

End of content

No more pages to load