Χαρακτήρας του Assassin's Creed θα εμφανιστεί σε DLC του Watch Dogs Legion

Οι Assassins έρχονται στο φουτουριστικό Λονδίνο
07 Οκτωβρίου 2020 13:40
Χαρακτήρας του Assassin's Creed θα εμφανιστεί σε DLC του Watch Dogs Legion

Οι κόσμοι των Watch Dogs και Assassin's Creed θα ενωθούν για άλλη μια φορά. Συγκεκριμένα, η Ubisoft αποκάλυψε αναλυτικότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο που θα καταφθάσει στο Watch Dogs Legion μετά την κυκλοφορία του.

Έτσι, οι παίκτες θα γνωρίσουν την Darcy μέσα από το story expansion Bloodlines, το οποίο περιλαμβάνεται στο Season Pass. Πρόκειται για μια ηρωίδα του Assassin's Creed, η οποία ανήκει στο σύγχρονο τάγμα των Assassins. Για την ώρα έχει αποκαλυφθεί μόνο η εικόνα που συνοδεύει το άρθρο, με την εταιρία να υπόσχεται πως θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον.

Πέρα από το Assassin's Creed περιεχόμενο, γνωρίζαμε ήδη πως το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί και με τον Aiden Pearce του πρώτου Watch Dogs, ενώ αποκαλύφθηκε πως και ο Wrench του Watch Dogs 2 συμπεριλαμβάνεται στο Season Pass περιεχόμενο του Legion.

Συγχρόνως, στις 3 Δεκεμβρίου οι fans μπορούν να περιμένουν ένα free-roam co-op mode τεσσάρων παικτών, περισσότερες co-op δραστηριότητες για δύο ή τέσσερις παίκτες, τις Tactical Ops missions που θα προσφέρουν υψηλά επίπεδα πρόκλησης για τέσσερις παίκτες και το πρώτο dedicated PVP mode του Watch Dogs, το Spiderbot Arena.

Τέλος, περισσότερο single-player περιεχόμενο θα καταφθάσει το 2021, ενώ μελλοντικά ο τίτλος θα λάβει και New Game+ mode. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο trailer που ακολουθεί.