Το δωρεάν multiplayer Ghost of Tsushima: Legends έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται και το New Game+
06 Οκτωβρίου 2020 13:07
Το δωρεάν multiplayer Ghost of Tsushima: Legends έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τον Αύγουστο, η Sucker Punch Productions ετοιμάζεται να εμπλουτίσει το Ghost of Tsushima με μια multiplayer εμπειρία που θα διατεθεί ως δωρεάν ενημέρωση σε όλους τους κατόχους του βασικού παιχνιδιού. Ο λόγος γίνεται για το Ghost of Tsushima: Legends, το οποίο θα καταφθάσει στο παιχνίδι μαζί με το update V1.1 στις 16 Οκτωβρίου. Η εν λόγω ενημέρωση θα προσθέσει παράλληλα και το New Game+ mode, μαζί με πληθώρα άλλων βελτιώσεων.

Περνώντας τώρα στο Legends, πρόκειται για μια online cooperative multiplayer εμπειρία που θα φέρει το στοιχείο της μαγείας στο παιχνίδι. Στο πλαίσιό του θα μπορείτε να ολοκληρώσετε story αποστολές δύο ατόμων ή να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στα survival missions τεσσάρων ατόμων. Μελλοντικά θα υπάρξει μάλιστα και ένα Raid.

Για να παίξετε το Ghost of Tsushima: Legends θα χρειαστεί να επισκεφτείτε το PlayStation Store για να το ξεκλειδώσετε, αφού έχετε πρώτα κατεβάσει το update 1.1.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το Ghost of Tsushima: Legends και τις βελτιώσεις που θα φέρει το update v1.1 στο single-player campaign του παιχνιδιού πατώντας εδώ.

Το Ghost of Tsushima είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το PlayStation 4.